top of page

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN:

Flåten Hudpleieklinikk bruker informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår. En informasjonskapsel viser oss brukervalg du gjør på siden vår og analyserer disse, slik at vi kan justere og forbedre nettsiden vår underveis.

 

Flåten Hudpleieklinikk registrerer og lagrer personinformasjon fra kunder som benytter våre tjenester. Vi er underlagt taushetsplikt om personopplysninger, og denne informasjonen er beskyttet. Det vil si den deles aldri med en 3.part uten ditt samtykke. Opplysningene blir kun brukt av Flåten Hudpleieklinikk som kontakt med deg som kunde. Unntak fra utlevering av personopplysninger kan skje dersom det er pålagt med hjemmel i lov eller er ledd i betalingsinnkreving, forsikringskrav og/eller regnskapsbehandling. 

 

Når du bestiller time ber vi om konkrete opplysninger for å kunne sende deg informasjon og bekreftelse på timebestillingen.

Når du handler i nettbutikken bruker vi nødvendig informasjon for å gi deg de produktene/tjenestene du ber om. 

 

Ved å akseptere alle informasjonskapsler samtykker du til at Flåten Hudpleieklinikk kan benytte enhver kommunikasjonsform overfor deg herunder brev, telefon, e-post og SMS for å informere om eller markedsføre vårt produkttilbud. Samtykket er frivillig, og er gyldig inntil det trekkes tilbake. Dersom du ønsker å trekke tilbake samtykket, helt eller delvis, kontakt oss.


 

Personopplysninger som blir behandlet er: kontaktinformasjon, kjøps- og behandlingshistorikk, og eventuelle relevante opplysninger i forbindelse med behandlinger. Vi innhenter kun de opplysningene som er relevante i behandlingen av ditt kundeforhold.

 

Du har rett til innsyn, retting og sletting av egne personopplysninger. Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om dette.

bottom of page