Velkommen til Flåten Hudpleieklinikk!

Vi holder til i 1. etasje på Ditt Apotek AMFI Os, utenfor Bergen.

 

Vår hudpleier Lisa, er utdannet ved Bergen Hudpleieskole, og er sertifisert økologisk faghudpleier. Av tidligere arbeidserfaring har hun jobbet som hudpleier i spa-avdelingen på Solstrand Hotel & Bad. Lisa spesialiserer seg på ansiktsbehandlinger, og er opptatt av at alle fortjener en frisk og sunn hud. Vi fører de økologiske hudpleieseriene Maria Åkerberg og Esse Skincare. Du finner en oversikt over produktutvalg her. 

 

Har du problemer med din hud? Det er mange faktorer som påvirker huden vår. Hudens problemer kan ha både indre og ytre årsaker, som for eksempel genetisk arv, stress og kosthold. Som hudpleier stiller Lisa ingen diagnoser, det gjør legene. I påvente av legetime kan hun holde huden din i så god stand som mulig. Vi har produkter tilpasset for alle hudproblemer. Dersom du har en diagnose kan Lisa gi anbefalinger som holder huden din i god stand. 

Uavhengig av hvilken stand huden din er i, er en god hudpleierutine viktig for å få et langsiktig godt resultat. Trenger du tips til hvordan du kan forbedre din daglige hudpleierutine kan vi hjelpe deg med å finne produkter tilpasset din hud (og lommebok).

Lisa gir unike behandlinger hvor fokus er på god hudhelse, samtidig som miljøet blir ivaretatt. Trenger du eller noen du er glad i en velfortjent pause i hverdagen? Invester i litt hverdagsmagi med god samvittighet! 

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål eller spesielle ønsker for din behandling, vi svarer deg i løpet av kort tid.

Vi tilbyr gavekort som kan brukes på behandlinger og produktene våre. Gavekort får du kjøpt i Ditt Apotek Amfi Os. 

Å gi bort kvalitetstid syns vi er den fineste gaven til personen som har alt.

MÅ_naturlig_innhold.jpg